dimecres, 14 de novembre de 2012

Carpa de farmacèutics a Barcelona

Avui un grup de farmacèutics hem participat a una iniciativa impulsada per la SEFAC en la qual hem realitzat una serie de serveis farmacèutics a la gent que s'acostava a la carpa on estàvem, situada a la Diagonal a Barcelona. Serveis com mesura de la pressió arterial, paràmetres nutricionals, anàlisi  de colesterol, càlcul del risc cardiovascular, espirometria  i revisió de la medicació.

Penso que ha estat una iniciativa molt enriquidora tant per a les persones que han col·laborat amb nosaltres com pels farmacèutics i farmacèutiques que hi hem participat, ja que a part de l'impacte que aquesta activitat hagi pogut tenir en la prevenció i la detecció precoç de possibles problemes de salut, ha servit per fer un intercanvi d'opinions que ens pot ser molt útil a tots. 

Només em queda felicitar als organitzadors de la carpa i a totes aquelles persones que han fet possible una activitat com aquesta que ens apropa a la població i ens permet mostrar tot allò que som i fem, i que moltes vegades no es coneix o no es reconeix.Gràcies a la Maria per la foto! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada